Geverifieerd

Le Boudoir

Introductie:

De term 'boudoir' roept allerlei beelden op. Het doet je denken aan het zachte, besuikerde koekje dat smelt op je tong of aan het zinnenstrelende parfum van de avant-garde modeontwerpster Vivienne Westwood. Of je associeert het met het sierlijk vrouwenvertrek in een statig herenhuis waar de vrouw des huizes zich terugtrekt om zich mentaal te herbronnen en haar lichaam te laten verzorgen door het kamermeisje. Maar altijd zijn het beelden die baden in een sfeer van sensualiteit en welbehagen. Eigenlijk vindt het boudoir zijn oorsprong in het Frankrijk van de zonnekoning. 'Le boudoir' was in die tijd het statige salon waar de rijke gastheer zijn voorname gasten ontving. Enkel de intimi liet hij hier toe en die konden er, in alle gezelligheid, tot rust komen. 
Het is diezelfde hang naar gezelligheid, sensualiteit en well-being die Kathleen en Johan, de bezielers van 'Le Boudoir' er toe aanzette om een eigentijdse versie van dit concept uit te werken.
Het gelijkvloers van de zaak ontvouwt zich als een waaier rond de grote, open foodbar. Het bestaat uit een kapsalon, een nagelstudio, een solarium en een eetgedeelte. De vertrekken voor schoonheidsverzorging, lichaamsbehandelingen en relaxatie- en rebalancing- technieken vind je op de sereen ingerichte benedenverdieping.
Je voelt het meteen: dit is niet het zoveelste schoonheidsinstituut, dit is niet zomaar een wellness-center. Dit is 'Le Boudoir'. Met de nadruk op genieten. Hier krijg je geen standaardbehandeling, maar een verzorging aangepast aan je wensen.Voorgestelde manicurestudios

La Bella Mano
Geverifieerd
Zwijnenbergstraat 54
1750 Lennik


Agna`s magic touch
Geverifieerd
Voelt u zich nie...
Amandinaweg 111
3540 Herk-de-stad


Bella Donna
Geverifieerd
Als u op zoek bent naar een ongehaaste en Proffessionele behandeling, gegeven door gediplomeerde Schoonheidsspecialis...
Blancefloerlaan 15
2050 Antwerpen

Neem contact op


Adresgegevens

Le Boudoir
Mechelsesteenweg 78a
2018 Antwerpen